Bardo Ellens

Bardo Ellens

Bardo Ellens,  is een Nederlandse internet persoonlijkheid, presentator, auteur en filmmaker, het best bekend van zijn activiteiten op YouTube. Hij betrad het digitale toneel op 25 oktober 2006, toen hij begon met het maken van video’s voor het platform. Zijn creatieve talent en humor brachten hem al snel naar de voorgrond van de online gemeenschap.

De doorbraak van Ellens kwam met zijn populaire YouTube-serie genaamd “50 Smoesjes” op het kanaal Banjo movies. De serie, die rond augustus 2016 meer dan 320.000 abonnees had, kenmerkte zich door humoristische scenario’s waarin Ellens verschillende excuses bedacht voor alledaagse situaties. Dit succes leidde tot een groeiende fanbase en vestigde zijn reputatie als een van de vooraanstaande content makers op YouTube.

Naast “50 Smoesjes” creëerde Ellens ook andere populaire series, zoals “… in het echte leven”, waarin hij bekende sociale media en online trends naspeelde, en “10 dont’s”, waarin hij advies gaf over wat je niet moet doen in verschillende situaties.